.

Как да бъдем щастливи и да постигнем успех?

Има правила, по които трябва да подредим живота си, за да бъдем щастливи и да постигнем успех. Ако човек иска да получи нещо, първо трябва нещо да даде. Усмирете гордостта си и намалете амбициите, ако искате да се издигнете, поставете се първо

Как да бъдем щастливи и да постигнем успех?
id="internal-source-marker_0.6570174471953799" style="font-size:9pt;font-family:Verdana;color:#000000;background-color:transparent;font-weight:normal;font-style:normal;font-variant:normal;text-decoration:none;vertical-align:baseline;">Има правила, по които трябва да подредим живота си, за да бъдем щастливи и да постигнем успех.

Ако човек иска да получи нещо, първо трябва нещо да даде. Усмирете гордостта си и намалете амбициите, ако искате да се издигнете, поставете се първо по-ниско от другите.  Не си хабете силите  напразно, а ги  пазете за истински и важни начинания.

По-добре е да  бъдете безгрижни и спокойни и да се занимавате с всекидневните дела, а когато настъпи моментът  за осъществяване на важни желания, действайте бързо, за да  постигнете целта си  без усилия.

Как да станете по-щастливи и да постигнете успех? Когато се придвижвате напред, проявявайте състрадание към околните.  Така вие ще  покажете вашата заинтересованост от тяхното благополучие.  После пък те ще са заинтересувани от вашето придвижване напред.

Ако бъдете внимателни и грижовни, ще можете да използвате ресурсите си  с най-голяма полза.

Бъдете доволни от това, което получавате, благодарете дори за малкото.  Защото този, който не цени малкото, няма да оцени и голямото. Голямата алчност е страшно зло.

Не мислете прекалено много   за това, какво говорят хората за вас.  Наслаждавайте се
на живота,  създавайте хармония около себе си.    

Отначало трябва да си поставите по-близки и по-малки цели, които да ви доведат до успех и,  чрез които ще можете да постигнете повече.  Не се стремете веднага към велики постижения. За да постигнете това, което желаете, започвайте от малкото и ще успеете и в голямото.  Не се превъзнасяйте - тези, които са постигнали много в живота си, не се правят на велики.

Не хабете време и сили в празни разговори.  Този, който много говори за себе си, предизвиква  клюки и завист, а това е препятствие за щастието и успеха.

За да е щастлив човек, той  трябва да има нещо свое, различно  и характерно само за него. Всеки трябва да разбере сам какво му е необходимо за негово щастие.  И това не трябва да зависи от никой друг.          

Реклама Инвестор.БГ


Вход и регистрация
Влез или се регистрирай за да пишеш...