Силата на мисълта като проводник на любов

Бъди най-интересния човек, когото познаваш

  • 11 януари 2014 г. в 00:02 Последна промяна:
    10 януари 2014 г. в 23:59

„Ние сме това, което мислим. Всичко, което сме, се проявява чрез мислите ни. С тях създаваме своя свят.”

Буда

В следващите редове ще ви поговоря за фокусирането върху положителното в живота.

Изписано е много по темата. Вероятно няма да прочетете нищо ново. Но ще си припомните, ще затвърдите, може би и ще се замислите.

Метафизиците и лекторите по самопознание твърдят, че съсредоточаването върху позитивното е всичко. Подсъзнанието задвижва реалността около хората. Така че ако то е фокусирано върху негативното, силата на мисълта ви вероятно ще следва именно тази посока.  

Метафизиците са на мнение, че най-често сами създаваме по-голямата част от проблемите си – което е резултат от погрешното мислене. Вселената ни дава точно това, от което се нуждаем. Ако непрекъснато се въртите в омагьосания кръг на негативните мисли, дори дълбоко в подсъзнанието си, най-вероятно точно това ще се прояви във вашия физически свят.

Ако обаче се придържате към позитивното и изградите един ведър, светъл мироглед, то силата на мисълта ще работи по същия начин, но в положителна насока. Бъдете внимателни за какво мислите. Дори когато става дума за (уж) безобидни шегички, които всеки от нас изрича.

В края на краищата, защо ще искаме да създаваме отрицателни вибрации, когато мислим за нещо или се обръщаме към някого? Не е ли по-разумно леко да променим нагласата си, да се вслушаме в своя вътрешен глас и да бъдем оптимисти? В този материал ще се убедите как силата на мисълта може да ни бъде прекрасен другар.

Обърнете внимание на това, което искате, а не на обратното

Има разлика между това да се фокусираме върху желаното и да предприемем действия, за да го получим, вместо да наблегнем на това, което не искаме. За какво сме на Земята, ако не за да се учим и да израстваме?

В други случаи ще ви се струва трудно да се фокусирате върху позитивното, защото вече сте забелязали отрицателни прояви в живота си. Но тогава използвайте силата на мисълта и си помислете как ВЕЧЕ ИМАТЕ всичко необходимо, постигнали сте хармония със себе си и света.

Изпълнете съзнанието си с положителности, които мечтаете да ви се случат. Не е добра идея да се преструвате, че лошото не съществува. По-добрият вариант е да потърсите адекватно решение на неприятните преживелици. Или просто признайте, че лошото е там, но без да изпускате от поглед хубавото, светещото и онова, което ви радва.

Когато осъзнаете, че всичко, което ви се случва, е отражение на всеобщото човешко съзнание, на онова, което сте създали или сте позволили да ви бъде сторено, започвате да се издигате НАД всичко. Именно това е изходът от безкрайната бъркотия.

На всеки от нас е заложено да излъчва любов. По дифолт. Само че по различни причини някои хора са се оставили в ледените прегръдки на страха. Когато сме изпълнени с любов и настроим силата на мисълта си към нея, реалността ще завибрира на по-високо ниво – и в мислите, и в действията ни.

Можете да имате, да правите и да бъдете ВСИЧКО, което искате. Помислете само какво ще се случи, ако дадете възможност на мислите и емоциите си да се проявят в цялата си сила. Те са мощна техника, която ще промени живота ви, като трансформира вибрациите ви.

Грешка, групата не съществува! Проверете синтаксиса! (ID: 5)
Категории на статиите:
Загадки

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


*

Мегавселена

С използването на този сайт вие се съгласявате със събирането на cookies. повече информация

Сайтът използва coocies, за да ви даде възможно най-доброто сърфиране. С влизането в него вие се съгласявате с използването им.

Затвори