Фън шуй за плодовитост

Документи

С позитивно мислене и Фън Шуй можете да сбъднете мечтите си, просто трябва наистина да искате!

това което

Фън шуй за плодовитост

Фън шуй за плодовитост

Ето кратко ръководство за трансформиране на живота чрез Фън Шуй, основано на най-продаваната книга „Лудостта е в моите мини!“, „Насоки за използване на пари“ и „Привличане на пари“.

Наука - Фън Шуй как да станем щастливи, богати и проспериращи, е в състояние да донесе щастие в дома ни, изобилие, радост и любов.

От тази книга ще научите как да бъдете привлекателни за пари, ще се запознаете с практически препоръки за съживяване на енергията на фън шуй в къщата и за повишаване на благосъстоянието на семейството.

С позитивното мислене и Фън Шуй можете да осъществите мечтите си - просто трябва наистина да искате!

В тази книга ще става дума за пари, изобилие, радост и достоен живот.

Отново и отново се връщам към тази тема, като моята цел - да ви помогна, скъпа моя, да се научите да привличате и укрепвате Божествения поток на изобилието във вашия живот.

Винаги бих писал за създаването на изобилие във видео.

? Преди всичко имах прекрасно преживяване, което искам да споделя.

? На второ място, знанията идват при мен постоянно, те стават по-дълбоки и по-широки, което ми дава отговорност като писател.

? Трето, изключително съм доволен, че след първото от моите писма до вас, скъпи мой читателю, беше възможно да се получат много добри резултати. И това отново стимулира нови факти.

Позволете ми да цитирам Сен Жермен, един от Възнесените Учители, които имам

подробности и казвам по-късно: "С Бог всичко е възможно! Ако имате божествено съзнание, тогава всичко е възможно за вас. Ако това не е вашето ежедневно състояние, тогава имате нужда от още по-близо на съвестта му ".

Нашата цел в живота - възможно най-близо до божественото съзнание

изпълнението на желанията ще бъде толкова спонтанно и естествено, колкото дишането.

Не забравяйте, че ако животът ви е това, което мислите за нещо, и това се случи скоро? С

Колкото по-фокусирани са вашите мисли, толкова повече чудеса ще се случат. Всичко това

Ние го правим и това просто ни води до това прекрасно състояние на съзнанието и представянето на най-дълбокия ни потенциал.

Позволявам си да имам всичко, което искам.

Имам право на най-доброто от живота си.

Имате предвид всички ограничения. Желанието отваря пътя, по който възможностите, помнете

това прекрасно за мен! Ако единият мъж е станал милионер, значи другият е способен на това.Ако някой е станал звезда, тогава и другата ръка може! Това е красотата и радостта на нашия живот.

Позволете си да бъдете различни. По-силни, по-свободни, по-забавни, ще видите c

това ще получите от хората около вас. и следователно целият свят.

Променете девет, ние ще променим света. Може да е добре известна истина, но когато става въпрос за нейната собствена, сърцето й буквално трепва от радост и наслада. Това е нещо за четене, аз съм по-наясно.

С цялото си сърце също ви пожелавам да осъзнаете, че наистина е прекрасно, че ще създадем живота си. И няма ограничение за това, което можем да създадем!

Основното нещо - да планирате начин да определите какво искате и тогава цялата Вселена ще бъде с нас едновременно. Тогава всеки ден сме изумени и благодаря, че ще празнуваме невероятната сцена, мачове, изпрати ни прекрасни асистенти, приятели и колеги.

Говорете с успешния и проспериращ човек и той ще ви каже, че светът е пълен с възможности за бизнес и икономически растеж. Той може да даде убедителни примери в подкрепа на своята теза.

Дискусия с човека, който претендира за психологията на бедността и чух, че светът е сложен и пълен с трудности. Фактът, че парите отиват за много тежка и тежка работа. Най-интересното е, че това също ще ви доведе до много примери, за да докажете своята гледна точка! Различни вселени, различни светове .

Всеки избира и създава свой собствен свят. Свят на изобилие и просперитет или бедност и нужда.

Изберете своя свят за себе си! Поставете си цел, решени сте да я докажете

Знаете, че успехът е наистина възможен.

И мога да ви кажа това, дори забавно и забавно.

От моя собствен опит мога да ви кажа, че най-лошото по отношение на преговорите

Бизнесът се случва в живота ми повече от чаша чай, с шеги, анекдоти, лесно и забавно. и тогава всичко се оказва!

От друга страна, ако нещо трябва да "набие" с трудности, това означава, че нямаме нужда от него.

Вървете за радост, отидете за сърдечните удари на сърцето му, ще видите къде

Защо говоря за сърцето? За нашето сърце - ключов показател за правилния път.

Ако страдате и мразите да обличате всеки ден бизнес костюм, за да отидете да мразите работата, повярвайте ми, парите няма да ви ги донесат! И ако следвате, диктувайте сърцето си да прави това, което обичате и за което се грижите - това е вашият начин!

Когато видях първата книга за Фън Шуй - това беше книгата на Лилиан Тоо „Основите на Фън Шуй“ - тогава, без да знам какво е, я грабнах, притиснах я към гърдите си и казах, че определено все още чета и разбирам!

къде беше това предчувствие? Само от сърце! Тя ми каза, че това е моят път, моят живот, моят път към успеха. Оттогава Фън Шуй - е страхотен и мой добър приятел, който влезе твърдо и завинаги в живота ми.

Разбира се, Фън Шуй - това не е всичко, което съм правил, но без него - не съм сигурен, че ще стана човекът, който станах.

Всички мечти се сбъдват, особено когато следвате това, което диктува сърцето ви!

Ние сме с вас, относно моите стремежи, аз съм, аз искрено вярвам, че той вече е на доста високо ниво на осъзнаване на своята важна роля в създаването на света.

Какво следва от това? И факта, че имаме увереност в собствените си възможности. знаем, че наистина сме способни да променим света към по-добро. И това знание ни дава огромна сила. Подсъзнанието ни вече е с вас, за да „разтегнете“ бицепса, усещам вкуса на победата и готов за нови постижения.

Дълго време не можех да намеря правилния статус весела и уверена сила. Сега знам каква е думата. Думата е „смелост“. Наистина искам да почувствате същия вид смелост, вашата собствена способност да бъдете стремителни за победа. Тогава ще получим желаното много по-бързо и лесно. Имаме доверието на ума и това е много важен компонент за създаването на талиги.

Знаете ли какво казват треньорите на играчите преди да отидат на състезанието? Казват, че всеки мач - отправна точка. Защото физическата подготовка на спортистите е горе-долу еднаква. Но фактът, че в главата си определям само победителя.

Елате всеки ден у дома с усещането, че сте домакин на света, с усещането за

победител, с чувство на очакване, изпълнено с радост и щастие, скоро ще усетите разликата.

Ако имате свои собствени резултати, техните известни, радвайте им се, не забравяйте да надграждате върху тях още по-големи победи.!

Нашето подсъзнание има голяма сила, особено ако сте успели да го събудите. След като получите първите резултати - вашето подсъзнателно „Изгаряне“ е кредит и ще работи по-усилено за вас.

Ако сте стигнали до първите резултати, това означава, че - на топката те са в състояние

вземете повече пари като еквивалент на жизнена сила.

Именно това чувство на вътрешно доверие може да привлече във вашия живот това, което искате - най-ценното нещо в нашата магическа дейност с вас за създаването на ваш собствен изобилен и щастлив свят.!

Фън Шуй за привличане на пари

Отваряте поток от изобилна светлина

Е, скъпа моя, ще приемем, че сме силни по дух, приспособени само от положителни резултати и сме готови да работим щастливо в името на собствения си нов живот.

Нека да разгледаме къщата ви и да погледнем внимателно проникновени мъже, практикуващи фън шуй. Може би много невежи хора имат впечатлението, че Фън Шуй се свежда само до жаби, костенурки и духова музика. Уверявам ви, че не е така.!

Същността на Фън Шуй в хармонизирането на жизненото пространство. Това води до промени

Набор от инструменти и техники във Фън Шуй е огромен и неизчерпаем. В тази книга ще обсъдим как да почистим пространството и ритуалите за привличане на пари. Мимоходом забелязвам, че според моя опит окупацията на Фън Шуй наистина води до значителна добавка към семейния бюджет.

Попитайте нещо за китайския фън шуй, т.е. нищо, не бих казал! Те са страшно ревниви. Те знаят, че Фън Шуй е тясно свързан с парите и следователно за всяка цена, която не е част от тези тайни.

Когато купих талисмани от китайския квартал Фън Шуй, китайците хитро присвиха очи и

каза с пеещ глас: "Ах, бяла жена, познаваш ли Фън Шуй? Тези пари и късмет!" На което аз отговорих, че знам, знам, че тези пари и късмет.

И така, ако човек каже, че е направил всичко по Фън Шуй и как не е имало нито пари, нито,

това означава, че нещо не е наред със самия човек.

Винаги повтарям, че промените отнемат време! Не всички такива кристално чиста карма до желаните резултати изглеждат магически. И тогава се случва, че хората ще сложат всички lyagushechek места и чакащи .

Луната чака друга и след това започва да псува. "Къде е Фън Шуй?! Яжте, а не пари!" С нашето търпение, практиката и вярата правят най-добрите и най-лоялни чудеса.

Пример за писта. Един мой добър приятел стана ентусиазиран служител на фън шуй